Samen met Software Improvement Group SIG

Posted by on / 0 Comments

2creative_website_screencapture_sig_eu

 

Vanaf April 2015 zal ik als Infographic designer bij de Software Improvement Group richting gaan geven aan de Data visualisatie van SIG. “Vanwege mijn ervaring op het gebied van infographics en Grafisch ontwerp ga ik een bijdrage leveren aan de communicatie, creëren van een consistente uitstraling en het vervaardigen van hoogstaande kwaliteit infographics. Ik zal persoonlijk zeker ook een schat aan nieuwe kennis en ervaring op gaan doen. Het is een fantastische kans voor mij en ik dank Software Improvement Group voor onze samenwerking.

Ed Louwers

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>